Kollinger Élete

Újabb fejlemények

2013. március 26. - kollinger

Sziasztok, szép napot! :)

A két vers után úgy gondoltam, írnék pár sort a velem történtekről. Nem rég voltam a Nem adom fel alapítvánnyal Miskolcon egy tréningen.

Ez egy 3 napos érzékenyítő program volt, melyen én is aktívan részt kellett, hogy vegyek. Úgy írtam ezt a kellett szót oda, mintha rossz lett volna, holott nem, nagyon is jó volt és örülök neki, hogy számított rám a csapat. Nagyon sok élménnyel zárult. A csapat nagyon kedves. Most végre megismertem kicsit közelebbről is azokat, akiket eddig felszínesen ismertem, sőt, a főnök lányát is módomban állt megismerni, akire egyetlen rossz szavam se lehet. Egy szobában voltam névrokonommal, aki nagyon ügyesen megoldotta a helyzeteket. Hivatalosan is tagja lettem a csapatnak, melyben lesznek érdekes misszióim. 

Aztán; A verses könyvem kiadatása stagnál. 370.000Ft nincs rá sajnos, ezért áll a dolog. Pedig örülnék neki, !!bár!!, mostanában megint elkezdtem írogatni, ami úgy gondolom nektek is jó hír. Talán jobb is, hogy késik a dolog, mert így legalább még több és több írás fér bele. 

És; Nagyon boldog vagyok, mert egy fél éves kapcsolatom kezd végre kicsit... hogy is mondjam? Szóval, eleinte elég nagy volt a távolság és a félsz a másik fél részéről. Sajnos! De most végre kezd megnyílni, ami nagyon felemeli a lelkemet és boldoggá tesz.

Még; Hamarosan itt lesz, szeretett hazánkban Nics Vujicic, akit annyira várunk. Ott is lesznek feladataim, kérlek szorítsatok! Ezek után megpróbálok a közéletben maradni és segíteni az embereken, hogy ne csak a verseim, hanem én magam is adhassak sok - sok erőt Nektek/Önöknek!

Legyen szép napotok! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemszavai.blog.hu/api/trackback/id/tr115173678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sanyi28 2013.03.26. 16:47:33

Juj nagyon szuper hírek ezek, örülök Neki!!!!
Azt kívánom,hogy elérd a kitűzött céljaidat!
Már most is sokat adtál sok embernek! :)
Szép napot Neked is Szabikám!
süti beállítások módosítása