Kollinger Élete

Boldog vagyok

2012. november 09. - kollinger

Sziasztok! :) Gondolom nektek is feltűnt, hogy ez a vers vakon pozitív? Olyannyira, hogy még a könnyekből is a boldogság fakad. Hát igen, történt már velem ilyen, amikor, ha bevertem a fejem, vagy bármelyik testrészemet, akkor is nevettem. A boldogság egy olyan dolog, ami ugrás szerűen nő és csökken. Van, hogy az ember úgy érzi, képtelen a mosolygásra, jókedvre, boldogságra és akkor egyszer csak történik valami, ami feldobja a kedvét, lelkileg a magasba emeli és onnantól kezdve úgy érzi, csak jó történhet. Ez az állapot nem csak jöhet, kaphatjuk is valakitől. Sokat számít a kisugárzás. Ha sikerül a boldog kisugárzásunkkal megfogni egy adott személy, vagy csoportot, akkor sok esély van rá, hogy ők is elmosolyodnak. Egyébként attól is boldogok lehetünk, ha másoknak szerzünk örömöt. Én például szeretem azt látni az embereken, hogy adok nekik valamit (bármit, lehet lelki is) és mosoly ül az arcukra. Nos, ilyenkor érzem, hogy van értelme élni. Volt már olyan eset, hogy egy illető zokogott, teljesen a padló alatt volt lelkileg, én pedig próbáltam viccesre fogni a témát és mindent, ami bántotta, kicsit megcsavartam, újra hajtogattam és voálá, máris kész a mosoly. Jó érzés, ha mi generáljuk mások boldogságát. :) Szeretem! Szép napot! Legyetek boldogok!!!

Boldog vagyok

 

Boldog vagyok, mert élek!

Boldog vagyok, s a szívem remeg,

Attól, amit megtehetek.

 

Boldog vagyok a sok csodától!

Boldog vagyok a sok szép lánytól!

Boldog vagyok, mert segíthetek, akinek tudok!

 

Boldog vagyok, mert szeretnek!

Boldog vagyok, mert szerethetek!

Boldog vagyok, mert szerethetem azt, aki megengedi nekem!

 

Boldog vagyok a sok virágtól!

Boldog vagyok a sok mosolytól.

Boldog vagyok és a szívem, az elesettekért dobog!

 

Boldog vagyok a sok szép gondolattól!

Boldog vagyok a reménnyel telt könnycseppektől!

Boldog vagyok, a békés percektől!

 

Boldog vagyok, és boldog leszek!

Boldog vagy, és boldog lehetsz!

Boldogok vagytok, és boldogok lehettek!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemszavai.blog.hu/api/trackback/id/tr374898411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sanyi28 2012.11.09. 10:08:47

Nagyon igazad van! Én például igyekszem mindig a jó oldalát nézni a dolgoknak, de van hogy olykor-olykor kicsúszik a lábam alól a talaj,de szerencsére mindig van olyan dolog, amibe úgy tudok kapaszkodni,hogy sokkal erősebb a negatív érzéseknél.
Bár azokra is szükség van, hisz abból tanulunk, erősödünk, de a hétköznapokban tényleg a mi döntésünk,hogy mosolygunk-e vagy sírunk.

Az biztos,hogy ezt a bejegyzést elolvasván jobb kedvem lett, és szebbé tetted a napomat!!!

Ja, és mivel nem tudsz hibázni, készülj fel, hogy csak jó dolgokat vagyok "kénytelen" :) írni!

Szép napot!!!
süti beállítások módosítása