Kollinger Élete

:)

2013. május 16. - kollinger

Sziasztok! Szép napot! :)

Rég írtam verstől eltérő bejegyzést. Mit is írok? Áh, megvan. Életem során sok-sok harag, fájdalom, bosszúság gyűlt össze. Nem is a syndromám miatt, hanem inkább az emberek miatt. Amiért egymást lökjük állandóan sárba, majd ott is hagyjuk. Sok - sok olyan lelki bántalmat kaptam, melyek máig bennem élnek. De ettől függetlenül rátok mosolygok és erőt adunk egymásnak.

Itt az a kérdés, hogy ezt az erőt mire fordítjátok. Az elmúlt 4 hétben elég stabil a lelkiállapotom. Hogy miért? Isten egyik angyalát ismertem meg, aki képes lelkem mélyére nyúlni és megsimogatni azt. Nagyon jó érzés!

Remélem Ti is megtaláljátok egyszer az angyalotokat. Sokat tanultam tőle e pár hét alatt. Beszélhetek neki a félelmeimről, fájdalmaimról, vágyaimról, egy szóval sok - sok belső dologról.  Nyugtató hatással van rám. Szinte felfrissülök tőle. Nagyon köszönöm az életnek, az Úrnak, hogy megismerhettem őt. 

Az elmúlt időszakban sokszor láthattatok a tv-ben. Idegenek, barátok, családtagok. Örülök, ha sokan látták azt a pár adást. Egyetlen egy probléma van. Nagyon sok ember leragad ott, hogy láttak. Mindenféle köszönést hallottam már. pl: tv sztár... Remélem azért sokan megértették, hogy mit is szerettem volna közölni. Mert nekem az fontosabb, mint holmi tv szereplés. 

Aztán még valami. Sokan megkérdezték, hogy hiszek-e Istenben...? Nekem Ő a barátom, egy nagyon jó barátom. Mindig ott áll mellettem, amikor szükségem van rá. Általa képes vagyok beszélni a barátaimmal, akiket már évekkel ezelőtt elvesztettem.

Sokan kérdezik, ha van Isten, akkor miért nyomorgunk, miért vagyunk betegek, én miért születtem így. Egyszerű a válasz. Mi választottuk. Születésünk előtt volt lehetőségünk, hogy miféle "képességekkel" legyünk felruházva.

Mint látjátok, én a Tetra Amelia nevű Syndromát választottam, mely négy végtaghiányt jelent. Nem tagadom, volt idő, hogy eltűnődtem azon, miért születtem így, de sose siránkoztam. Most már értem, miért is születtem így, miért választottam ezt, miért kell sok - sok akadállyal megküzdenem. Bár ezek már nem is akadályok, csak sokan tekintik úgy.

Az a személyes misszióm, hogy megmutassam nektek, bármikor, bármilyen körülmények között, bármire képesek vagyunk, sose kell feladnunk. Ehhez persze sok - sok segítséget kapok fentről. Embereket, helyzeteket, nem - igen válaszokat, szépet, csúnyát, azaz az életet. :) Legyünk mindig erősek, még akkor is, ha minden veszni látszik, mert a legutolsó pillanatban képes fordulni a kocka és boldogok lehetünk.Válasszunk kesergés és boldogság között! Én a boldogságot választom. 

Végül: Én nem fogok és nem is akarock hiteket téríteni! Meg volt, meg van és meg is lesz a jogotok ahhoz, hogy szabadon döntsetek, kiben, mikor, hogyan hisztek!

Szép napot! :)

Szabi

süti beállítások módosítása