Kollinger Élete

Infók tömkelege

2013. december 04. - kollinger

Sziasztok! :) mosoly

Már elég rég írtam, tehát itt volt az ideje. Mesélek pár dolgot.

Index: Megkeresett az Index.hu oldal egyik szerkesztője. Ez még úgy a Nick Vujicices alkalmakkor volt. Azóta sok minden történt. Úgy egy, vagy két hónappal ezelőtt ismét felvette velem a kapcsolatot. Szeretnének velem forgatni. Na már most, szerintem mindenki unja életem történetét, ezért kicsit nagyobb kanalat vettünk elő, ahhoz a bizonyos élet süteményéhez. Extrém videókat fogunk készíteni. Nem szokványos élethelyzeteket fogunk felvenni, s bizony lesz köztük olyan, ami nekem is új. Először is, amit már kipróbáltam: Ping Pong. De most nem holmi home videó lesz, hanem egyik nagyon jó barátommal fogok játszani, aki nem mellesleg most már versenyként műveli ezt a sportot. Aztán lesz tandemlovaglás. Most jön a fekete leves! Felkészültetek? Egy olyan dolog, amire sokan vágyhatnak, s sokan ki is próbálnák. Drift. Ugye tudjátok mi az? Amikor autóval farolgatnak, gumit égetnek, menősködnek. A legfontosabb, hogy nem a saját kocsimban fogok ülni, hanem egy profi mellett. Gondolom a szívem fog kiugrani közben, de véleményem szerint nagyon szórakoztató lesz. Az alap szituáció egy ebédelés lesz, aztán majd onnan fognak következni az izgalmasabb részek. Már nagyon várom!

Parlament: Mint tudjátok, tegnap volt a sérültek világnapja. Nos, a kórussal ezen a napon se lógattuk a lábunkat. Bevonultunk a Parlamentbe és megmutattuk énektudásunkat. Alapból elég unalmas lett volna, de a cél szép. Mi is a cél? Az, hogy minden munkáltató törekedjen arra, hogy vegyék fel a sérülteket, hisz mi is képesek vagyunk a munkavégzésre. Alá is írtak egy hatalmas táblát. Büszkeségünk, Papp Szabolcs is ott hagyta nevét az óriás nyilatkozaton. Reméljük tényleg komolyan veszik ezeket a dolgokat. Egy kicsit a dalolásról: Éneklés közben járt a fejem és a szemem is, pásztáztam a hallgató közönséget és úgy láttam, elnyerte a tetszésüket. Tapsoltak, mosolyogtak, bár mondjuk hiányoltam a táncra perdülést, pedig voltak pörgős dalok is. 4db zeneszám volt, de többet nem árulok el, mert...

És akkor egy újabb infó: Vasárnap fellépünk a Nem Adom Fel együttessel karöltve a Barba Negra Music Club-ban. Ott meghallhatjátok, hogy mely dalok voltak a Parlamentben és még jó néhány másikat is. 

Ennyit szántam ebbe a bejegyzésbe, hamarosan újabb videó kerül fel a csatornámra.

Legyen szép estétek, vagy a napszakhoz illően, napotok!

süti beállítások módosítása